25n
Orgull
Orgull

Alfafar tanca espais per a evitar botellons per l'afluència de persones d'altres municipis

Alfafar tanca espais per a evitar botellons per l'afluència de persones d'altres municipis
20/07/2021 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a causa de l’escalada en les dades positives de coronavirus, i la problemàtica derivada de la reglamentació aplicable als municipis confrontants, s’ha vist obligat a decretar el tancament de l’amfiteatre del parc de les palmeres i el cercle del parc 8 de març a fi d’evitar aglomeracions i botellons per l’afluència de persones d’altres poblacions.

Des de dimarts passat, 13 de juliol, els municipis confrontants de Sedaví i Benetússer, van ser inclosos en la llista de Conselleria amb toc de queda nocturn. Aquesta situació, que no contempla l’estructura i fluxos entre els municipis, ha generat que nombrosos grups de joves acudisquen a Alfafar, que no té la mobilitat nocturna limitada, a fer activitats d’oci nocturn.

L’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, ha explicat que “aquesta realitat suposa un greu perill per a la salut de la població d’Alfafar i els mateixos joves, i per tant i pel principi de prudència malgrat no estar obligats, l’Ajuntament ha cregut oportú prendre aquesta mesura”.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar se sol·licita el suport de l’administració autonòmica, així com el reforç de la Guàrdia Civil i les policies locals de tots els municipis per a complir i fer complir la llei.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × quatre =