caixa popular

Alfafar omple els seus carrers de mascotes amb la celebració de Sant Antoni

Diferents mascotes van estar presents al matí per a gaudir en companyia de familiars i amics. A més, la “Penya Bouera Tot Arreu” va rebre una placa commemorativa pel seu XV aniversari

Alfafar omple els seus carrers de mascotes amb la celebració de Sant Antoni
20/02/2017 -

Un any més Alfafar ha dut a terme la seua tradicional celebració de Sant Antoni. En esta ocasió la benedicció es va realitzar en el carrer Mariano Benlliure, per on van passar centenars d’animals en companyia de gossos o gats, a més d’un altre tipus d’animals com a cavalls o vaques.

Este acte var començar a les 9 del matí, on diferents carreters es van citar en el Parc de les Palmeres per a esmorzar tots junts, tal com marca la tradició. Més tard, els veïns i veïnes d’Alfafar van acudir al punt de trobada per a procedir a les cercaviles pels carrers del municipi acompanyats d’un sextet de tabal i dolçaina que obria la desfilada.

Durant l’acte de benedicció, l’Alcalde de la localitat, Juan Ramón Adsuara, i diferents regidors van lliurar als participants, una bosseta amb menjar per a la mascota i per als xiquets i xiquetes una borsa amb llepolies. Per als participants amb cavalls i mansos se’ls va lliurar una borsa amb una botella de vi, arròs, un clauer de Sant Antoni i rosquilletes. Tots els detalls lliurats van ser cedits per les empreses patrocinadores de l’acte, Velarte, Carrefour, Arroz Tartana, Abordo Congelados i L’Estoreta

Este acte va estar marcat pel bon ambient que es respirava amb les diferents mascotes i animals com a protagonistes del matí de diumenge.

A més es va fer un esment especial a la “Penya Bouera Tot Arreu” d’Alfafar pel seu XV aniversari. Juan Ramón Adsuara els va dedicar unes paraules i els va fer lliurament d’una placa commemorativa pel seu aniversari.

Sense dubte un matí on els veïns i veïnes d’Alfafar i municipis adjacents gaudir al costat de familiars i amics de la gran varietat de mascotes allí presents.

Etiquetes


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 8 =

Tardor
exposicion caps tallats
Paiporta
cultura als barris