25n
25N
25N

Alfafar va celebrar amb nombrosos actes el Dia Internacional de la Dona

L’Ajuntament d’Alfafar es va sumar a l’aturada de mitja hora per a reivindicar el dret a la Igualtat de gènere. A més, a la vesprada va tenir lloc una concentració en la Plaça de l’Ajuntament on es va llegir un Manifest per la igualtat

Alfafar va celebrar amb nombrosos actes el Dia Internacional de la Dona
09/03/2017 -

Amb motiu de la commemoració del Dia Internacional de la Dona, l’Ajuntament d’Alfafar ha celebrat este dia amb nombrosos actes organitzats per l’Ajuntament i la regidoria d’Igualtat.

El dia va començar amb el repartiment de flors en el Mercat Municipal d’Alfafar de la mà de la regidora d’Igualtat, Amparo Sanjuán, que obsequiava a l’entrada del mercat mecetes amb flors entre les dones que es trobaven en estes dependències municipals.

A les 12 hores tots els treballadors i treballadores de l’Ajuntament d’Alfafar se sumaven a l’aturada de mitja hora per a reivindicar el dret a la Igualtat de gènere. Durant esta mitja hora, diferents treballadors i treballadores de l’Administració pública van llegir diversos textos creats per a este dia amb l’objectiu de fer visible el treball tan important que exerceix la dona en la societat dels nostres dies. A més, l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, i la regidora d’Igualtat van llegir missatges reivindicatius en favor de la igualtat en els diferents àmbits de la societat.

Després d’esta aturada, es va presentar la campanya “Valencià per la Igualtat”, una campanya dissenyada per l’Agència de Promoció del Valencià de l’Ajuntament de Silla a la qual s’ha sumat l’Ajuntament d’Alfafar i que consisteix en 10 recomanacions per a utilitzar llenguatge igualitari en el treball.

A la vesprada a les 18 hores, va tenir lloc una concentració en la Plaça de l’Ajuntament on es va llegir un Manifest per la igualtat. En finalitzar l’acte, els i les participants que van voler van assistir al costat de la regidora d’Igualtat a la manifestació per la dona que va tenir lloc a València amb una pancarta sota el lema “Alfafar per la Igualtat”.

Fins al pròxim 2 d’abril, se seguiran celebrant diferents actes en honor al Dia Internacional de la Dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − 6 =