25n
25N
25N

Alfafar celebra la setmana del Medi ambient

Alfafar celebra la setmana del Medi ambient
28/05/2018 -

Alfafar celebrarà la setmana del 28 de maig a l’1 de juny la “Setmana del Medi ambient”, amb una sèrie d’activitats destinades a la conscienciació i a la conservació de l’entorn.

Aquesta proposta inclou dos actes principals, que tindran lloc els dies 31 de maig i 1 de juny. Constaran d’una xarrada impartida sobre el canvi climàtic, i un Trivial Ambiental sobre el reciclatge en l’Espai Jove del municipi, situat en la plaça Sequer de Nelot, perquè els més joves es divertisquen aprenent. Serà a les 18.00 hores i pot participar qualsevol persona del municipi, que vulga passar una vesprada diferent i divertida. Es tracta del tradicional joc de taula adaptat per a l’ocasió amb temes relacionats amb el medi ambient. Els tres classificats d’aquest joc tindran peculiars premis en finalitzar la vesprada.

La xarrada es realitzarà en el Saló d’Actes de l’Ajuntament, a les 17.30 hores on es tractaran temes d’importància relacionats amb el canvi climàtic, considerat tema candent en la nostra societat, i on els ponents, ens donaran consells per a frenar els efectes d’aquest, a més de mostrar-nos les causes i conseqüències d’aquest procés mediambiental.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × un =

CCCC
torrent