Alfafar celebra la seua Setmana del Major 2018

Alfafar celebra la seua Setmana del Major 2018
27/09/2018 -

La Setmana del Major 2018, organitzada per l’Ajuntament d’Alfafar a través de l’àrea de Majors, se celebrarà de l’1 al 5 d’octubre amb motiu del Dia Internacional de les Persones d’Edat. Al llarg de tota la setmana pròxima, les i els majors de la localitat podran gaudir d’un variat programa d’activitats.

El dilluns s’iniciarà la programació amb l’exhibició a partir de les 10.00 h. en el parc Sanchís Guarner dels tallers “Més vida als anys”, una activitat amb la qual es pretén donar a conéixer els tallers per a un envelliment actiu que programa la regidoria de majors al llarg de tot l’any. En aquest mateix sentit, el dimarts es realitzarà la xarrada informativa “Sexualitat i Relacions en l’edat madura” a càrrec del psicòleg i sexòleg Vicente Gascón en la Sala Sanchís Guarner a partir de les 17.30 h.

Dimecres, dijous i divendres, per la seua banda, queden reservats a activitats de caràcter lúdic i esportiu com la inauguració el dia 3 d’octubre a partir de les 18.00 h. del Ball de Majors en el Centre Municipal de Majors i el primer Campionat Mixt de Petanca els dies 4 i 5. Cada equip estarà format per 2 dones i 1 home i se celebrarà en les Pistes de Petanca del Parc de les Palmeres. El dijous a partir de les 9.00 h. tindran lloc les inscripcions dels participants i el sorteig que començarà a la competició. El divendres se celebraran les semifinals i la final del campionat.

La Setmana del Major és una iniciativa que se suma a les diferents actuacions que duu a terme l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua regidoria de Majors per a potenciar l’envelliment actiu i posar a la disposició de la població més major activitats que li permeten mantenir i seguir desenvolupant les seues capacitats físiques, intel·lectuals i socials.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − quinze =

sagunt a escena 2019
turismo salou