25n
25N
25N

Alfafar celebra la Ruta de la Salut

Alfafar celebra la Ruta de la Salut
03/10/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea de Sanitat, organitza la Ruta de Salut aquesta vesprada, a les 17h, a la sala Sanchis Guarner del municipi. La iniciativa, que està desenvolupada per personal mèdic de l’Hospital General Universitari de València, inclou tallers i xarrades sobre temes com l’obesitat, la nutrició, la diabetis, les malalties respiratòries, l’osteoporosi, la artrosis i altres malalties reumatológicas i dels ossos.

A més també s’organitzaran tallers d’exercici físic per a promoure l’ensenyament a través de la prevenció i control de símptomes en patologia prevalents (esquena, muscles, malucs i genolls). En el marc d’aquesta jornada, es duran a terme diferents proves com risc cardiovascular, pneumologia, nutrició, osteoporosi,  prevenció del càncer a més d’una taula informativa sobre hàbits saludables.

Aquesta acció respon a un dels compromisos de l’Ajuntament de prevenció i promoció de la salut com un dels municipis adherit a la Xarxa de Ciutats Saludables i a XarxaSalut (Municipis per la Salut de la Comunitat Valenciana).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × 3 =