caixa popular

Alfafar celebra la Missa del Llidoner

Alfafar celebra la Missa del Llidoner
19/09/2017 -

Com a marca la tradició cada 17 de setembre Alfafar celebra la Missa sota el Llidoner, per a commemorar, tal com explica la tradició, que va ser trobada una campana enterrada que en el seu interior portava la imatge de la Verge del Do.

A aquesta missa van acudir centenars de veïns i veïnes del municipi i una gran part de la Corporació Municipal. Una vegada acabada l’eucaristia es va realitzar el trasllat per a portar les imatges processionals dels patrons d’Alfafar, Sant Sebastià i la Mare de Déu del Do, a la casa de la Verge.

Durant el trasllat es van recórrer diferents carrers de la localitat, entre elles el carrer Maestro Barrachina on xiquets i xiquetes d’Alfafar representen alguns Misteris que esdevenen en la Bíblia. Enguany, aquestes escenificacions complien 20 anys des de la seua primera posada en escena. A més en aquest mateix carrer, una veïna, des de la balconada de la seua casa li va recitar a la patrona alguns versos.

L’acte precedit de l’associació Alfafar Balla Danses va finalitzar en l’Avinguda Reis Catòlics on es troba la casa de la Verge. La música del Centre Instructiu Musical tancava la cercavila, que va tenir també una gran afluència de veïns i veïnes de la localitat.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats