25n
Orgull
Orgull

Alfafar celebra les Jornades Esportives Escolars

Alfafar celebra les Jornades Esportives Escolars
18/04/2019 -

Alfafar, a través de l’àrea d’Esports, ha celebrat les Jornades Esportives Escolars durant els dies 8 i 12 d’abril. La iniciativa ha comptat amb la participació de 1.517 alumnes i alumnes de primària i secundària dels col·legis CEIP Orba, Col·legi Mª Inmaculada, Col·legi Vamar, IES 25 d’abril, CP La Fila i Col·legi Guia.

Durant els dies 8 i 9 d’abril les Jornades van estar enfocades en els i les estudiants del cicle de secundària mentre que els dies 10, 11 i 12 d’abril els protagonistes van ser els i les alumnes de primària.

Les Jornades Esportives Escolars d’Alfafar busquen promoure la convivència entre els diferents col·legis del municipi, en un espai on les i els alumnes practiquen esport entre ells. Així mateix, la iniciativa fomenta els hàbits saludables, com és l’esport, en persones joves al mateix temps que inculca en els i les estudiants valors positius i augmenta la seua sociabilitat.

La iniciativa s’emmarca igualment en la Fira de la Salut d’Alfafar, referent en l’àmbit comarcal i que recentment ha celebrat la seua setena edició, amb la qual l’Ajuntament dóna un espai de visibilitat a diferents associacions sense ànim de lucre del sector sanitari que treballen pel foment de la salut.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − deu =