25n
25N
25N

Alfafar celebra el Gran Fons Nocturn i la Volta a Peu Nocturna

Alfafar celebra el Gran Fons Nocturn i la Volta a Peu Nocturna
16/09/2019 -

Alfafar va acollir dissabte passat 14 de setembre a 680 corredors i corredores que van participar en la VIII edició del Gran Fons Nocturn i en la VII edició de la Volta a Peu Nocturna. Amb un recorregut de 15 quilòmetres i 5 quilòmetres respectivament i organitzades per l’Ajuntament d’Alfafar a través de la seua àrea d’Esports juntament amb el Club d’Atletisme Els Taulains del municipi, totes dues carreres s’han convertit al llarg dels anys en un esdeveniment clau en l’agenda esportiva del municipi.

Així, en el VIII Gran Fons Nocturn la classificació ha quedat de la següent manera: en la categoria masculina, Jaime Villa, seguit de Youssef Ahatach i el finalment Luis Félix Martínez. En la categoria femenina, el primer lloc l’ha aconseguit Mariemy Azorín seguida de Mapi Del Coso i la tercera posició l’ha aconseguida Sara Pérez.

Per part seua, la classificació de la VII Volta a Peu ha sigut la següent: En la categoria masculina, Iván Robles seguit de José Miguel Alocén i finalment John Alan Limaco. En la categoria femenina els resultats han sigut, en primer lloc María José López, segon lloc per a Núria Morrio i la tercera posició per a Sandra González.

L’Ajuntament, mitjançant aquest tipus d’iniciatives, manté el seu compromís de promoure un estil de vida saludable a través de l’esport com a consistori adherit a l’Estratègia Municipal de promoció de salut i prevenció en el marc de l’IV Pla Local de Salut de la Comunitat Valenciana, i a l’Estratègia Nacional de Promoció de la Salut i Prevenció com a membre de la Xarxa Espanyola de Ciutats Saludables.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − quatre =