25n
25N
25N

Alfafar celebra la VI Gala de l'Esport

Alfafar celebra la VI Gala de l'Esport
05/12/2017 -

Des de la regidoria d’Esports, s’ha treballat un any més en col·laboració amb totes les entitats esportives del municipi per a gaudir d’una gala on les emocions i els reconeixements personals han estat presents.
La gala va començar de la mà de la presentadora, Paqui Rondán, que va guiar tot l’esdeveniment, donant pas en primer lloc al monologuista Miki Dekai, que va posar un toc d’humor a la gala.

L’homenatjat amb el premi a esportista de l’any, ha sigut Miguel Ángel Plaza, per la seua trajectòria esportiva en el món del running i especialment pel seu últim títol de “Campió d’Europa de Marató M50”. Plaza s’ha sentit molt orgullós i ha volgut mostrar el seu agraïment per aquest reconeixement públic en l’àmbit esportiu.

En aquesta gala s’ha comptat amb cinc convidades especials per la seua trajectòria i experiència en el món del futbol femení, Mireia Cubells Arce i Ruth Cubells Arce, juguen en el València Club de Futbol i, Mar Baixauli Llorens, María Belén Romero García i Paula Arce Moreno, formen equip en el Llevant Un. Una manera de visibilitzar l’esport femení, donant a conéixer la seua experiència en aquests clubs.

Els diferents clubs esportius han retut homenatge a persones que formen part d’aquestes entitats per la seua labor en el club, pels seus mèrits esportius o pel seu suport incondicional, sent exemple per a tot el poble d’Alfafar.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

deu + tres =

bombers
bombers