25n
25N
25N

Alfafar celebra el dia de la Constitució amb una jornada de portes obertes

Alfafar celebra el dia de la Constitució amb una jornada de portes obertes
07/12/2017 -

L’Ajuntament d’Alfafar ha celebrat el dia de la Constitució amb una jornada de portes obertes del Consistori. Aquesta acció ha anat emmarcada dins de la programació generada per l’aniversari del 150 aniversari de la construcció de l’edifici de l’Ajuntament.

Des de primera hora del matí, veïns i veïnes han volgut assistir a la casa de tots els i les alfafarenyes, gaudir de l’exposició fotogràfica que es troba en el Consistori, escoltar música clàssica en directe o visitar el quadre de “La Jura de Santa Gadea” que es troba en el despatx d’Alcaldia.

Les i els visitants, han participat d’una jornada on el mateix Alcalde, Juan Ramón Adsuara i les i els regidors d’Alfafar han sigut guia de les persones que fins ací s’han desplaçat per a conéixer de prop l’Ajuntament.

Dos trombonistes i una pianista del Centre Instructiu Musical d’Alfafar, han col·laborat posant música en directe en el saló de plens de l’Ajuntament, interpretant diverses peces de caràcter clàssic.

Una vegada més l’Ajuntament d’Alfafar ha volgut acostar l’Administració a tota la població, aquesta vegada celebrant tant l’aniversari de l’edifici com el dia de la Constitució.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + huit =