caixa popular

Alfafar celebra el 9 d'octubre

Alfafar celebra el 9 d'octubre
04/10/2017 -

Des de la regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alfafar, un any més es durà a terme l’acte on part de la població d’Alfafar és homenatjada per la seua labor amb el municipi en qualsevol àmbit, social, cultural, etc. Enguany, els homenatjats són tres, la Federació Provincial d’Associacions Democràtiques de Pensionistes i Jubilats d’UDP València, Rosa Burguillos i Joaquín David Manrique.

La Federació Provincial d’Associacions Democràtiques de Pensionistes i Jubilats d’UDP València, és homenatjada pel projecte de voluntariat “De Major a Major”, implantat a Alfafar. Des del municipi, hi ha dues associacions de majors, Associació de Jubilats i Pensionistes Centre Municipals de Majors i l’Associació Democràtica de Jubilats i Pensionistes Sol Saliente del barri Orba, que han incorporat aquest projecte que intenta ajudar a les persones majors de la localitat, evitant així que se senten soles i milloren la seua qualitat de vida. Aquest programa està format per voluntaris i voluntàries del mateix municipi que dediquen el seu temps a ajudar a altres persones de la seua mateixa edat, amb l’objectiu de donar-los suport i cures per a aconseguir que milloren tant en el seu estat anímic com en el seu estat físic. Està tenint molt bons resultats, ja que les persones assistides estan molt contentes i agraïdes amb el tracte rebut. Aquest projecte realitza una labor molt important envers la societat d’Alfafar, per això enguany se’ls dedica aquest homenatge.

D’altra banda, tenim a una dona del barri Orba, Rosa Burguillos, que s’ha convertit en la Presidenta de la ‘Federación de Orquestas de Pulso i Púa’ de la Comunitat Valenciana. Amb més de 21 anys d’experiència, va començar en l’Orquestra Celia Giner d’Alfafar, on encara hui és una component més. Una dona entusiasta i lluitadora que afronta nous projectes perquè estima el que fa. Té grans objectius, però amb constància i organització ella pot amb tot.

Finalment, Joaquín David Manrique, serà el tercer homenatjat, es tracta del President de l’Associació Cultural de Vela Llatina d’Alfafar. Un alfafarense calafater dels pocs que queden. Gaudeix amb l’entorn envejable de la Marjal i vol que les i els alfafarenses coneguen i gaudisquen d’aquest espai natural, podent transmetre a la població la cultura i tradició més arrela d’aquesta localitat.

El 6 d’octubre, en el saló de plens de l’Ajuntament es durà a terme l’acte d’homenatges on les i els homenatjats quedaran en la història i la cultura d’Alfafar. Un esdeveniment obert a la població i que començarà a les 19.00 hores en la Plaça de l’Ajuntament de la mà d’Alfafar Balla Danses.

Des del Consistori es realitza aquest acte per a agrair a la població d’Alfafar tot el que fan en pro de la cultura del municipi, per portar el nom d’Alfafar en tot el que fan i pel seu treball i dedicació cap al mateix.

Etiquetes


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + dotze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats