25n
Orgull
Orgull

Alfafar emet 48 Carnets Joves en 6 mesos

En el mes de setembre es van emetre 22 carnets, el mes amb major nombre d’expedicions. Amb això, L´Ajuntament d’Alfafar ofereix descomptes en les activitats i cursos organitzats per l’àrea de Joventut

Alfafar emet 48 Carnets Joves en 6 mesos
21/01/2017 -

Des de l’engegada de l’emissió del Carnet Jove a Alfafar, gràcies al conveni subscrit per l’Ajuntament d’Alfafar amb l’Institut Valencià de Joventut (IVAJ), l’Espai Jove d’Alfafar-Centre d’Informació Juvenil, ha emés durant 6 mesos, entre juliol i desembre, un total de 48 carnets amb una mitjana de 8 documents per mes.

El mes més destacat durant este període de temps ha sigut setembre, on es van emetre un total de 22 Carnets Joves.

La joventut d’Alfafar sap que es tracta d’una oportunitat única per a obtenir avantatges i descomptes i per això, són 48 els i les joves que tenen ja el seu Carnet Jove.

Dones i homes han volgut beneficiar-se d’esta iniciativa que es va engegar al juliol, sent 23 els homes que han tramitat el carnet i 25 les dones.

Quant a les franges d’edat es refereix, 34 dels joves que van sol·licitar el carnet tenien entre 14 i 19 anys, suposant un 70,8% sobre el total dels quals ho van tramitar. Per la seua banda, 10 dels sol·licitants tenien entre 20 i 24 anys, 3 entre 25 i 29, i 1 tenia 30 anys.

L’Ajuntament d’Alfafar seguirà oferint descomptes en les activitats i cursos organitzats per l’àrea de Joventut per a aquelles persones que presenten el Carnet Jove.

El Carnet Jove té com a objectiu facilitar a tots els joves la seua mobilitat i intercomunicació així com possibilitar el seu accés, mitjançant l’articulació de determinats avantatges a béns i serveis de caràcter social: cultural, econòmic i educatiu.

A més del Carnet Jove, en l’Espai Jove d’Alfafar-Centre d’Informació Juvenil també es pot adquirir el Carnet d’Alberguista i el Carnet Internacional en les seues diferents modalitats.

A través d’esta iniciativa, la regidoria de Joventut pretén facilitar l’accés dels i les joves a activitats, béns i serveis de caràcter social, cultural, econòmic, educatiu, recreatiu, esportiu, de consum, de transport i similars.

Els veïns i veïnes amb edats compreses entre els 14 i 30 anys que encara no tinguen el Carnet Jove poden obtenir-ho en el Centre d’Informació Juvenil-Espai Jove d’Alfafar, situat en la Plaça Sequer de Nelot.

Amb el Carnet Jove, l’Ajuntament d’Alfafar facilita que la joventut puga traure el màxim profit possible al seu temps lliure i obtenir al seu torn nombrosos avantatges i descomptes en compres i serveis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + tres =