25n
Orgull
Orgull

Alfafar inicia la nova campanya de senyalització i conscienciació

Alfafar inicia la nova campanya de senyalització i conscienciació
16/08/2018 -

Alfafar ha engegat una nova campanya de senyalització i conscienciació amb l’objectiu de millorar la convivència veïnal i promoure el manteniment i la neteja dels parcs i jardins de la localitat.

Tirar els residus a la paperera, no trepitjar les zones enjardinades dels parcs, arreplegar els excrements dels gossos, no jugar amb pilotes de reglament o evitar l’excés de soroll en els carrers durant les hores de descans són alguns dels suggeriments arreplegats en la nova senyalística sota la consigna “Respectem els espais públics”.

A més de les recomanacions per a promoure la convivència veïnal i la neteja de les zones verdes, els nous senyals també compten amb números de telèfon d’interés dels serveis municipals com el de l’Ajuntament, el SAC o la Biblioteca, dels serveis sanitaris com el del Centre de Salut d’Alfafar o les Urgències, i els principals de seguretat ciutadana (Policia Local, Guàrdia Civil i Bombers).

Les zones on ja s’han instal·lat són el Parc de les Palmeres i la Plaça de l’Ajuntament, i està previst la seua col·locació en la zona d’esplai Jaume I, en el Parc de la Fila, i en diverses places i parcs del municipi.

L’Ajuntament d’Alfafar inicia així una sèrie de campanyes de senyalització i conscienciació sobre aspectes per a millorar la convivència, reciclatge, tractament correcte de residus i sobre recollida d’excrements i orines d’animals.

Amb aquesta nova campanya, l’Ajuntament d’Alfafar mostra de nou el seu compromís amb la promoció d’actituds cíviques per a la millora de la convivència, el manteniment de les zones verdes de la localitat i el respecte al mobiliari i a l’entorn urbà.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − quinze =