25n
25N
25N

Alfafar creix amb l'obertura de Bauhaus

150 ocupacions directes i més de 100 indirectes s’han creat amb l’obertura del centre en Parc Comercial Alfafar

Alfafar creix amb l'obertura de Bauhaus

Alfafar té des d’ahir un nou punt comercial. Bauhaus obria les seues portes després d’haver creat 150 llocs de treball directes i més de 100 indirectes. Alfafar creix una mica més tant en superfície comercial, com en ocupació, com en atractiu perquè la gent tinga un nou lloc al que anar dins de la zona comercial amb la qual explica esta població.

Este dijous va tenir lloc la inauguració d’este espai dedicat al bricolatge, la llar, l’esport nàutic… Però serà avui quan s’espera una massiva afluència, ja que per a festejar la gran obertura l’empresa alemanya sortejarà 20.000 euros en xecs regale (d’1.000 euros cadascun) entre aquells que de 6 a 7 hores acudisquen al centre amb un carretó.

Durant la presentació d’ahir, el director de Bauhaus Espanya, Bart Ginneberge, va explicar que l’obertura de la seua cadena ha permés crear “150 llocs de treball directes i altres 100 indirectes, a través de col·laboracions amb mitjanes i grans empreses de la zona” i va afegir que “Bauhaus té un compromís amb el desenvolupament de l’economia espanyola i la creació de llocs de treball per a fomentar el consum i, en conseqüència, la productivitat i el benestar de les famílies”. De fet, est és el segon centre a la Comunitat Valenciana, doncs fa uns anys es va obrir el de Paterna, i el que fa onze en tota Espanya.

img_6636A l’acte d’inauguració van acudir els regidors d’Alfafar i Paterna, la Secretaria Autonòmica d’Economia qui va agrair a l’empresa alemanya la seua instal·lacions a Alfafar perquè ha dinamitzat el sector del comerç de la població i de la província, i l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, que va explicar que després de mesos de treball i “en el seu compromís per potenciar l’ocupació local, Bauhaus ha comptat amb la col·laboració de l’Agència d’Ocupació i Desenvolupament Local de l’Ajuntament d’Alfafar per a seleccionar als candidats i candidates per a ocupar un lloc de treball. De tots els contractes que s’han tancat, el 85% d’ells són de caràcter indefinit” a més, l’alcalde va agrair “les oportunitats que s’han creat per als veïns i veïnes d’Alfafar doncs de les persones que han sigut triades per a cobrir un lloc de treball, el 50% eren persones que es trobaven en risc d’exclusió social, com a persones majors de 45 anys i joves menors de 25”.

El centre d’Alfafar, situat en el Parc Comercial Alfafar, compta amb una superfície de 13.500 m2, més de 120.000 productes repartits per totes les seues 15 seccions entre les quals es pot trobar CityGarden (amb productes per a terrassa, balconada i jardí), MundiBaño (especialitzada en una àmplia gamma de productes de bany i cuina) i NAUTIC (secció per als amants del mar que ofereix productes relacionats amb les embarcacions de vela i motor i esports aquàtics).

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 + 7 =

museo prehistoria