25n
25N
25N

Alfafar-Avignon, per una bona causa

Alfafar-Avignon, per una bona causa
15/08/2016 -

Iván Pensalba, veí d’Alfafar, fa un parèntesi en les seues 50 mitges maratons solidàries per a aconseguir patrocinador i finançament per a seguir amb el seu repte solidari.

El jove recorrerà la distància que separa Alfafar d’Avinyó, poble en què va nàixer sa mare, amb l’objectiu de recaptar fons a través de la venda de camisetes i donatius. Preveu que estos diners li permeta completar el seu objectiu de realitzar 50 mitges maratons durant les quals ha anat recol·lectant menjar per al banc d’aliments.

Iván iniciarà el recorregut el 3 de setembre a les deu i mitja des de la Plaça de l’Ajuntament, aprofitant l’eixida de la “Volteta a peu infantil” que es realitza amb motiu de les festes patronals. Els 850 quilòmetres de la ruta estan dividits en cinc etapes (Vinaròs, Castelldefels, Figueres, Béziers i Avinyó) , les quals completarà tant corrent com amb bicicleta.

Durant tot el trajecte anirà acompanyat d’un periodista que realitzarà un documental per a narrar el repte i explicar les raons que li han portat a executar-ho. L’alfafarense ha obert, a més, un blog (retodelas50mediasmaratones.blogspot.com.es) en el que publica informació sobre el desenrotllament del seu repte. Qualsevol persona pot recolzar econòmicament la causa efectuant donacions en el següent compte bancari: ES28 20381322 37300082 4519

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 + 14 =