25n
25N
25N

L'Escola Pública Infantil Rabisancho d'Alfafar introdueix una aula per a alumnat de 2 anys

L'Escola Pública Infantil Rabisancho d'Alfafar introdueix una aula per a alumnat de 2 anys
22/05/2018 -

La regidoria d’Educació de l’Ajuntament d’Alfafar procedirà en els pròxims mesos, durant les vacances d’estiu, a realitzar les adequacions necessàries per a la introducció d’una nova aula del nivell educatiu de 2 a 3 anys, en l’Escola Pública Infantil Rabisancho, situada en el barri Orba del municipi.

Aquesta adequació constarà d’un accés independent des de l’exterior, la col·locació d’una tanca no escalable i amb una separació menor de 10 centímetres entre els elements estructurals, delimitant un espai de 40m2 en el pati, un bany per a l’alumnat, compartimentat, amb porta i accessible i visible des de l’aula, que complisca la normativa d’accessibilitat, amb sanitaris adequats a l’edat i amb canviador de bolquers. A més, s’instal·laran proteccions en les juntes de les portes perquè els xiquets i xiquetes no s’enxampen els dits i els endolls estaran protegits o fora de l’abast de l’alumnat.

Des que el desembre de 2017, el Consell Escolar de l’Escola Infantil Rabisancho d’Alfafar, aprovara sol·licitar a la Conselleria d’Educació, Recerca, Cultura i Esport, la dotació d’una aula de 2 a 3 anys del programa experimental que està duent a terme la Conselleria, elevant-ho posteriorment el gener de 2018 al Consell Escolar Municipal.

És recentment, el 9 de maig, quan s’informa l’Ajuntament des de Conselleria de les necessitats d’adequació per a dur a terme aquesta aula, és el 16 de maig quan l’Ajuntament adopta el compromís de realitzar les obres d’adequació. El 17 de maig, es comunica oficialment des de la Conselleria a l’Ajuntament l’aprovació d’incorporar una nova aula.

Així doncs, l’Ajuntament d’Alfafar està treballant perquè durant el període estival les adequacions necessàries per a aquesta aula queden realitzades per al pròxim curs 2018-2019. Sent la segona aula experimental de 2 a 3 anys en una escola pública d’Alfafar, explicant també amb la del Col·legi La Fila.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze + 5 =