25n
25N
25N

Alfafar arreplega el premi per les seues bones pràctiques que atorga la FEMP

Alfafar arreplega el premi per les seues bones pràctiques que atorga la FEMP
29/11/2016 -

Alfafar ha rebut el premi de Prevenció de l’Abandó Escolar 2016, que atorga la Federació Espanyola de Municipis i Províncies. Aquest premi ve recolzat pel gran treball que des de l’àrea de Benestar Social duen a terme, sent una labor educacional molt important en els nostres dies per a evitar que els xiquets i xiquetes d’Alfafar abandonen els estudis.

La FEMP ha guardonat a l’Ajuntament d’Alfafar, únic municipi valencià, amb el Premi 2016 de Bones Pràctiques Municipals en la Prevenció de l’Abandó Escolar i la Prevenció i Atenció de l’Assetjament Escolar. El premi ha sigut lliurat a Madrid i ha sigut arreplegat per l’Alcalde, Juan Ramón Adsuara.

Alfafar ha sigut premiat pel seu projecte “Aules Col·labora”. Un programa que va nàixer des de la regidoria de Benestar Social amb la intenció de crear igualtat d’oportunitats entre els xiquets i xiquetes d’Alfafar. D’aquesta manera des d’una primerenca edat es motiva i incentiva perquè tots i totes puguen crear-se un futur i no abandonen els estudis quan passen al cicle de secundària.

Es duen a terme activitats de recolze en l’estudi, es creen hàbits en la formació, s’enforteixen les habilitats personals i s’enriqueix la creença en les possibilitats de cadascun dels xiquets i xiquetes.

Tant l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, com la regidora de Benestar Social, Fina Carreño, se senten molt orgullosos d’haver rebut aquest premi. Tots dos donen les gràcies a totes les persones implicades en el projecte, perquè sense la motivació i l’entusiasme de totes elles no es podria desenvolupar aquest programa.

Una vegada més queda reforçat el Model Alfafar, un model que posa en el centre de totes les polítiques a les persones. Impulsant la formació a tots els nivells i especialment des de la infància, per a poder crear un futur d’igualtat d’oportunitats.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

6 + un =