caixa popular

Alfafar arranca els seus actes fallers amb la Crida i l'Exposició del Ninot

Alfafar arranca els seus actes fallers amb la Crida i l'Exposició del Ninot
19/02/2018 -

El món faller d’Alfafar es prepara per a donar començament als actes més destacats d’aquest 2018. El pròxim 24 de febrer, la inauguració de l’Exposició del Ninot i la Crida marcaran el començament de les falles del 2018.

Les falles s’acosten i les falleres i fallers d’Alfafar comencen a engegar les seues maquinàries per a donar començament com es mereix a les pròximes festes Josefines. Per a açò, ja hi ha tot un programa d’esdeveniments, actes i activitats on els casals seran el centre d’atenció i reunió del municipi d’Alfafar.

Dissabte que ve 24 de febrer s’inaugurarà a les 16.00 hores l’Exposició del Ninot i posteriorment, en la Plaça de l’Ajuntament, s’efectuarà la tradicional Crida per a oficialitzar l’inici de les falles.

El dissabte 3 de març, les comissions falleres participaran en un dels actes més divertits, la Cavalcada del Ninot, on grans i xicotets gaudiran de la sàtira i l’humor pels carrers del municipi.

El 4 de març, es farà el Lliurament de Recompenses i Insígnies Honorífiques de Junta Local i Junta Central Fallera a destacables i històrics fallers del municipi en el Saló de Plens de l’Ajuntament.

Més tard, durant la setmana fallera, es duran a terme els actes més emotius de les falles, el 16 de març a les 18 hores en la Plaça de l’Ajuntament es lliuraran els premis als millors monuments grans i infantils del 2018. El 18 de març, la tradicional ofrena floral a la Mare de Déu del Do, omplint de color, tradició i sentiment els carrers de la localitat. I per a tancar el cicle faller, el 19 de març, es durà a terme la tradicional missa en honor a San José a les 12.00 hores, i a la nit a les 22.00 hores les falles infantils prendran en flama, i a les 24.00 hores serà el torn de les falles grans.

Un any més, la festa fallera omplirà cada racó de la població de color, música, sentiments i molta tradició. Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’espera una gran festa on el respecte, la igualtat i la germanor faça de la festa un gran esdeveniment.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × un =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
Decidim VLC