25n
Orgull
Orgull

Alfafar aposta per unes festes patronals en igualtat

Alfafar aposta per unes festes patronals en igualtat
04/09/2019 -

Alfafar, a través de les seues àrees d’Igualtat i Joventut, ha dut a terme una nova campanya per a la prevenció i conscienciació ciutadana contra les actituds masclistes, l’assetjament i les agressions sexuals durant les festes patronals del municipi.

Així, el dissabte 31 d’agost, coincidint amb la primera discomòbil de les festes, es va instal·lar un Punt Violeta en la Plaça de l’Ajuntament que va comptar amb la participació de joves que havien rebut una formació prèvia. L’acció buscava crear un espai de sensibilització, prevenció i atenció davant possibles casos d’agressions sexistes.

En eixe sentit, més de 200 veïnes i veïns van passar per la carpa i van mostrar el seu suport a la campanya, incidint en la necessitat de sensibilitzar a tota la població per a fomentar actituds d’igualtat i respecte, així com rebutjant tota forma d’agressions sexistes.

Sota el lema “Sense un sí és no”, durant eixa nit es van repartir diferents materials com a samarretes o bosses amb aquesta consigna als qui participaven prèviament en una enquesta. A més, la campanya es troba inclosa en el llibre de festes del municipi amb l’objectiu d’acostar-la a tota la ciutadania.

Aquesta iniciativa se suma a altres accions i polítiques d’igualtat i prevenció contra la violència de gènere que ha dut a terme l’Ajuntament d’Alfafar en el seu ferm compromís amb la igualtat de gènere i amb l’objectiu d’erradicar comentaris, actituds i qualsevol tipus de violència masclista.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × quatre =