caixa popular

Alfafar aposta pels Objectius de Desenvolupament Sostenible

Alfafar aposta pels Objectius de Desenvolupament Sostenible
26/01/2018 -

L’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara i el Director General de Cooperació i Solidaritat, han signat aquest matí un conveni de col·laboració entre l’Ajuntament i la Conselleria de Transparència, Responsabilitat Social, Participació i Cooperació per a desenvolupar campanyes d’educació per al desenvolupament des d’un enfocament de ciutadania global.

L’objectiu és sensibilitzar a la població d’Alfafar sobre els Objectius de Desenvolupament Sostenible, aprovats per l’Assemblea General de Nacions Unides al setembre de 2015.

Es tracta d’informar, difondre, sensibilitzar i crear compromís per aquests objectius, promovent l’adopció d’enfocaments integrals i participatius des de les diferents àrees del municipi, aconseguint una línia transversal d’actuació. Aquesta Aliança de Ciutats pel Desenvolupament Sostenible està integrada pels 16 municipis valencians més poblats, on es troba Alfafar, per a acostar els objectius d’una manera més directa i propera.

L’Ajuntament d’Alfafar es va adherir a aquesta aliança per a treballar al costat de la Generalitat Valenciana en la formació, informació i promoció d’un desenvolupament sostenible.

La campanya va dirigida a tota la població i especialment als xiquets i xiquetes d’Alfafar a través dels centres educatius. Un roll-up es distribuiran per diferents espais municipals per a acostar els 17 objectius a la població, per a desenvolupar coneixements, valors i competències contribuint a l’assoliment d’aquests objectius i sensibilitzar de la importància del seu compliment. Cadascun dels objectius té un codi QR que mostra en pocs segons l’evolució de cadascun dels objectius assenyalats.

D’aquesta manera, Alfafar es compromet amb el desenvolupament sostenible i vol fer partícip a l’educació de la sensibilització amb aquest tema. Així, des de la infància es poden treballar àmbits de conscienciació i promoció de la sensibilitat social, la participació i la cooperació en el treball d’aconseguir un Alfafar més sostenible.


xs puzol

mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 2 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris