Alfafar aprova el projecte de repavimentación de vies urbanes i d'un solar públic per a aparcament

El nou aparcament municipal, situat en l’avinguda Blasco Ibáñez i amb un pressupost de 60.000 euros, comptarà amb 22 places

Alfafar aprova el projecte de repavimentación de vies urbanes i d'un solar públic per a aparcament
12/06/2019 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la seua àrea d’Urbanisme, ha aprovat dos projectes relatius a la repavimentació de diferents vies urbanes del municipi i a l’adequació d’un solar públic en Camí Cementeri per al seu ús exclusiu com a aparcament municipal.

Amb totes dues actuacions, que seran subvencionades per les Ajudes per a Inversions Financerament Sostenibles (IFS) que convoca la Diputació de València, l’Ajuntament continua treballat per la millora de les condicions generals del municipi, així com per dotar amb més places públiques d’aparcament als veïns i veïnes.

Amb un pressupost total de 84.938, 73 euros, el projecte de repavimentació i millora de les vies urbanes contempla accions als carrers Joanot Martorell, 8 de març, Julio Colomer, Juan Puertes i València del municipi.

Per part seua, la pavimentació i adequació de la zona pública en Camí Cementeri s/n en un aparcament municipal tindrà un cost de 60.000 euros. Aquesta acció posarà a la disposició de les i els veïns l’actual aparcament municipal, situat en l’avinguda Blasco Ibañez, amb 22 places d’aparcament.

Tots dos projectes, que ja han sigut aprovats després de l’informe favorable dels tècnics, se sumen a futures actuacions que executarà l’Ajuntament d’Alfafar de rehabilitació, urbanització i accessibilitat de les vies per a la millora de les infraestructures d’ús general.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × 2 =

turismo salou
Torrent semana agricultura
liria