25n
25N
25N

Alfafar aprova ajudes per a l'alimentació infantil

Alfafar aprova ajudes per a l'alimentació infantil
11/05/2020 -

Alfafar, a través de les regidories d’Educació i Serveis Socials, ha aprovat la concessió d’ajudes d’alimentació infantil a l’alumnat del municipi d’Alfafar per a satisfer necessitats bàsiques per raons d’emergència social i humanitària ocasionada per la crisi sanitària de la COVID-19 i declaració de l’estat d’alarma.

Aquesta ajuda, concedida mitjançant el procediment de concessió directa, es destina a l’alumnat més vulnerable proposat des dels centres educatius d’Alfafar i consensuats amb Serveis Socials, d’entre aquells estudiants del municipi que tenen concedida l’ajuda de menjador escolar inferior al 100%.

L’import de les ajudes serà de 4€ per dia lectiu durant els mesos d’abril a juny del curs 2019-2020. Les ajudes seran abonades mitjançant targeta moneder, les quals seran canviables en el comerç conveniat del qual formen part els establiments de la cadena de supermercats Consum S.coop. Valenciana.

Aquest projecte compta amb el finançament conjunt de l’Ajuntament d’Alfafar i la Generalitat Valenciana, dins de les mesures contemplades per a garantir el dret bàsic d’alimentació de l’alumnat en situació de vulnerabilitat que es troba afectat pel tancament de centres educatius.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 − cinc =

Informacion coronavirus