25n
25N
25N

Alfafar presenta l'app B-resol pionera en l'àmbit municipal per a millorar la convivència

Alfafar presenta l'app B-resol pionera en l'àmbit municipal per a millorar la convivència
01/06/2018 -

Des de l’àrea d’Educació de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha dut a terme l’acte de presentació de l’aplicació B-resol en el Saló de Plens de l’Ajuntament. L’objectiu és millorar la convivència de la població més jove, tant dins dels centres escolars com fora d’aquests.

Per a la presentació d’aquesta app, oberta a la població, ha assistit l’Alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, la regidora d’Educació, Dolores Monmeneu, la Corporació Municipal i altres autoritats, entre les quals destaquen, el Secretari Autonòmic d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Alberto Ibáñez, l’assessor d’Educació Inclusiva de Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE), Josep Ramírez i el CEO de B-resol, Josep Figols.

Com s’ha exposat en aquest acte, B-resol és una aplicació anònima, senzilla i intuïtiva, plantejada perquè afectats i testimonis puguen informar sobre les situacions conflictives entre els xiquets o xiquetes, podent triar amb qui parlar per a tractar el problema. A l’altre costat de l’aplicació, podran trobar tres perfils d’agents per a escoltar i ajudar, un Educador Social, una Treballadora Social i una Psicòloga, encara que l’equip de professionals pot anar en augment.

Aquesta iniciativa d’aplicació mòbil funcionarà per primera vegada a escala municipal, convertint a Alfafar en localitat pionera en la instal·lació d’aquesta eina de millora de la convivència entre l’alumnat de Primària i Secundària.

Des de l’Ajuntament d’Alfafar s’està treballant per a aconseguir un municipi lliure d’agressions i desigualtats. Per açò, aquesta app naix sota el paraigua de “Xarxa Coratge”, un projecte més ampli que cerca la millora de la convivència en el municipi, centrant-se en diversos temes relacionats amb la igualtat, la salut o l’educació. Es treballa de forma transversal a totes les àrees i tota la població.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un + quinze =

CCCC
torrent