25n
25N
25N

Alfafar aferma el seu compromís contra la violència de gènere

Alfafar ha presentat el Protocol d’actuació en violència de gènere 2020-2024

Alfafar aferma el seu compromís contra la violència de gènere
13/11/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria d’Igualtat, ha presentat el Protocol d’actuació en violència de gènere 2020/2024. Aquest protocol estableix les pautes d’actuació per a la detecció, atenció i protecció de casos de violència cap a les dones.

L’acte, celebrat dijous 12 i disponible en el canal de YouTube del consistori, va comptar amb la presència de l’alcalde d’Alfafar, el secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat, la directora general de l’Institut dels Dons, la Regidoria d’Igualtat, la Policia Local i el Centre de Salut d’Alfafar, així com associacions, personal tècnic, regidores i regidors i altres entitats relacionades.

La presentació es va realitzar en el saló de plens municipal, amb assistència telemàtica de les persones que no podien assistir presencialment. L’equip tècnic de la regidoria d’Igualtat va presentar aquest protocol, realitzat per la tècnica d’igualtat d’Alfafar, Paqui García, i l’agent d’igualtat del municipi, Ana Garrido.

Tant la regidora d’Igualtat, Fina Carreño, com l’alcalde d’Alfafar, Juan Ramón Adsuara, van destacar la importància de l’administració local com a entitat més pròxima en el tractament de la violència de gènere, i van establir com a objectiu primordial la coordinació de tots els recursos institucionals, municipals i autonòmics per a una àgil i eficaç protecció de les dones i les seues filles i fills.

Per part seua, el secretari autonòmic d’Igualtat i Diversitat, Rubén Sancho, la directora de l’Institut Valencià de les Dones, Maria Such, i Carla Mercé i Mari Ángeles Merino de la Unitat de violència de la Subdelegació del Govern, van posar l’accent en la prevenció, la coordinació de les institucions i els recursos públics que es destinen a aquesta lluita comuna.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tretze − huit =