caixa popular

Alfafar continua la seua aposta per acostar a la població l'Administració Electrònica

Alfafar continua la seua aposta per acostar a la població l'Administració Electrònica
01/03/2018 -

Des de l’àrea de Noves Tecnologies de l’Ajuntament d’Alfafar se segueix treballant per a acostar la Seu Electrònica a tota la població.

Es tracta d’una acció per a acostar als veïns i veïnes d’Alfafar l’Administració Electrònica, els seus avantatges i facilitats a l’hora de poder accedir a qualsevol dada d’interés o realitzar qualsevol tràmit.

A través d’un díptic s’explica en què consisteix la seu electrònica, com accedir a ella i els tràmits que poden realitzar-se des de casa a través d’internet. Una manera ràpida i senzilla de tenir l’Administració a un sol clic.

La seu electrònica és pràctica i útil. En la seu és possible realitzar tràmits sense necessitat d’identificació electrònica, així com uns altres que sí que ho requereixen. Per a poder utilitzar aquests últims tan sols cal tenir una identificació personal, a través del DNI electrònic, certificat digital o clau PIN. Tant el certificat digital com el PIN poden obtenir-se en l’Ajuntament presencialment.

Per a millorar i agilitar diferents tràmits, enguany com a novetats s’han engegat, el registre electrònic i el pagament telemàtic de rebuts.

Tal com mostra la Carta de Serveis, certificada per AENOR, des d’aquest departament es comprometen amb la població a realitzar algunes accions que milloren l’ocupabilitat de la Seu Electrònica.

A aquesta seu electrònica es pot accedir des de la web de l’Ajuntament, i la seua adreça és sede.alfafar.es, ací els veïns i veïnes podran tenir accés a qualsevol tràmit electrònic que necessiten i que el mateix site ofereix.
En aquest díptic també es parla dels avantatges de l’aplicació mòbil, amb l’objectiu que siga una eina més de comunicació facilitant i agilitant els tràmits entre els veïns i veïnes i l’Ajuntament; podent reservar cita prèvia i conéixer el nombre de persones que hi ha en espera en temps real en ambdues oficines.

En aquesta campanya, també es recorda l’existència de l’autoservei ràpid de volants d’empadronament, situat en l’entrada de l’edifici municipal.

Des de l’àrea de Noves Tecnologies s’aposta per seguir adaptant l’Administració electrònica a les i els alfafarenses i puguen fer ús d’ella des de qualsevol lloc a través d’internet.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 − 9 =

som
semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018