25n
25N
25N

Alfafar aconsegueix 12 llocs de treball a través del programa de Foment d'Ocupació del SERVEF

Alfafar aconsegueix 12 llocs de treball a través del programa de Foment d'Ocupació del SERVEF
05/11/2016 -

Des de l’àrea de Serveis Generals, de l’Ajuntament d’Alfafar, s’ha tramitat l’ajuda que el Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF) proporciona per a la contractació de personal.

12 seran les persones que cobriran diferents llocs de treball gràcies a la concessió de diferents programes de Foment d’Ocupació, regulats per l’Ordre 8/2016, de 7 de juliol de la Conselleria d’Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball. Aquesta Ordre estableix les bases reguladores per a la concessió de subvencions en el Programa d’Iniciativa Social en col·laboració amb les corporacions locals de la Comunitat Valenciana.

Dels candidats remesos es farà una selecció final, que serà realitzada per la comissió de baremació composta per dos representants de l’Ajuntament i dos representants de les organitzacions sindicals integrants del Consell de Direcció del SERVEF, aplicant el barem establit en l’annex I de l’Ordre 8/16, de 7 de juliol.

El SERVEF seleccionarà per a l’Ajuntament d’Alfafar, en el Programa d’Iniciativa Social EMCORP2016, destinat a la contractació de persones aturades, 4 professionals de la Pintura viària; en el programa ECORJ2016, destinada a la contractació de persones joves aturades amb formació en, Arquitectura Tècnica o Enginyeria en l’Edificació, Informàtica, Tècnic Superior en Administració i Finances, Dret, Periodisme i Psicologia, finalment, en el programa EMCOLD2016, destinat a la contractació de dues persones aturades per a atendre a persones en situació de desocupació de llarga durada, a dos especialistes en Orientació Laboral.

Abans que acabe l’any les 12 persones seleccionades s’incorporaran a treballar en el municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

huit + 11 =