25n
Orgull
Orgull

Alfafar acull una jornada d'educació inclusiva per a docents

Alfafar acull una jornada d'educació inclusiva per a docents
06/09/2019 -

Alfafar, a través de la seua regidoria d’Educació, ha celebrat aquest matí una jornada sobre educació inclusiva dirigida a docents d’Infantil, Primària i Secundària i a professionals de gabinets psicopedagògics municipals.

La jornada, que ha sigut inaugurada per la tinent d’alcalde Empar Martín i la regidora d’Educació Raquel Vidal, ha sigut organitzada per l’Ajuntament en col·laboració amb el Centre de Formació, Innovació i Recursos per al Professorat (CEFIRE), pertanyent a la Conselleria d’Educació.

Més d’un centenar de professors, professores i professionals de gabinets psicopedagògics han assistit a aquesta formació que busca acostar aquest tipus d’educació als i les professionals amb l’objectiu que se senten més familiaritzats amb ella per a poder així aplicar-la durant el curs escolar en les seues classes.

Els assessors de CEFIRE en educació inclusiva Ana Angulo i Cristóbal del Campo han sigut els encarregats de realitzar aquesta formació des de la qual s’han afermat conceptes, realitats i claus per a aplicar la inclusió a les aules des del professorat. De la mateixa manera, els i les docents han pogut reflexionar sobre com atendre les necessitats d’aprenentatge dels alumnes i alumnes posant l’accent en aquells que són més vulnerables.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament mostra el seu compromís per continuar avançant perquè la inclusió siga una realitat a les aules i puga fer-se extensiva, d’aquesta forma, a tota la societat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

disset + disset =