25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Alfafar segueix amb les obres d'accessibilitat i asfaltat de diferents zones del municipi

Les obres estan dins del projecte situat en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València (PPOS). Esta actuació respon a la demanda de la població d’arreglar i millorar l’accessibilitat i asfaltat de diferents carrers d’Alfafar

L'Ajuntament d'Alfafar segueix amb les obres d'accessibilitat i asfaltat de diferents zones del municipi
06/03/2017 -

La regidoria d’Urbanisme de l’Ajuntament d’Alfafar segueix amb les obres d’accessibilitat i asfaltat de diferents zones del municipi.

El projecte s’està realitzant en dues fases. La primera fase és la que correspon als carrers dels Furs/ Francisco Vila i l’avinguda Gómez Ferrer-Passe a nivell. D’altra banda, la segona fase és la que abasta l’avinguda Alcalde José Puertes tant en direcció Alacant com en direcció València.

Estes actuacions de millora de l’asfaltat estan dins del projecte situat en el Pla Provincial d’Obres i Serveis de la Diputació de València (PPOS) i tenen com a objectiu millorar la situació dels carrers del barri antic que estaven més deteriorades i aquelles que pertanyen a la zona comercial.

Per la seua banda, la regidora d’Urbanisme, Encarna Muñoz, ha explicat que “les vies objecte d’esta actuació són carrers de molt trànsit i, per tant, que pateixen major desgast.”

L’actuació compta amb un pressupost de 125.051 euros i respon a la demanda de la població d’arreglar i millorar l’accessibilitat i asfaltat de carrers que de normal són molt transitades.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =