25n
25N
25N

Alfafar obri la consulta ciutadana sobre la inversió sostenible en la pàgina web decidealfafar.es

La consulta, que va començar el passat 23 de gener i s’estendrà fins al pròxim 19 de febrer, està oberta en decidealfafar.es.

Alfafar obri la consulta ciutadana sobre la inversió sostenible en la pàgina web decidealfafar.es
04/02/2020 -

L’Ajuntament d’Alfafar, a través de la regidoria de Participació Ciutadana, ha habilitat la consulta ciutadana sobre la inversió sostenible en la pàgina web decidealfafar.es.

L’acció, que s’està duent a terme així mateix a peu de carrer en diferents punts del municipi, s’està realitzant per a conéixer si els veïns i veïnes de la localitat estan d’acord o no a incórrer en una inversió sostenible. D’aquesta manera, en els estands informatius s’està donant a conéixer en què consisteix aquesta inversió basada en crèdit, quins projectes es duran a terme gràcies a ella i els avantatges que porta amb si.

La consulta va començar el passat 23 de gener i es pot participar en ella, tant en els estands com a través de decidealfafar.es, fins al pròxim 19 de febrer.

La proposta de realitzar en aquest moment la inversió radica en el fet que l’Ajuntament ja ha liquidat el deute i, per això, amb aquesta inversió continuarà pagant el mateix que els últims anys però amb la diferència que, ara, podrà escometre projectes que s’havien dilatat en el temps i que responen a necessitats reals de la ciutadania. Entre ells la residència de majors i centre de dia i respir, la rehabilitació de l’edifici Meral per a acollir a les associacions de la localitat, la construcció d’una passarel·la que connecte d’una manera directa el nucli urbà amb l’Albufera, la construcció d’un centre cultural polivalent o d’una escola d’adults.

Amb aquesta inversió sostenible sobre la qual es consulta als veïns i veïnes, l’Ajuntament busca mantindre la qualitat de vida dels últims anys a Alfafar sense necessitat d’apujar els impostos i continuar invertint en el progrés continu del municipi i els seus serveis.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 2 =

Informacion coronavirus
Informacion coronavirus
mancomunidad horta sud
informacion coronavirus