25n
25N
25N

Àlex Micó és escollit candidat a l'alcaldia de Foios per Podem

Àlex Micó és escollit candidat a l'alcaldia de Foios per Podem
08/02/2019 -

Hui s’han fet oficials els resultats de les primàries de Podem, en els quals s’ha confirmat la candidatura d’Àlex Micó a la alcaldia de Foios amb el suport del 100% de les inscrites i inscrits en el municipi.

Com a dada curiosa, cal recordar que en les eleccions municipals de l’any 2015, Volem Foios, la candidatura que va impulsar la formació morada i que ja va encapçalar el mateix Micó, va ser la que major percentatge de vot (16’12%) va obtindre de les marques de Podem per als comicis locals a la província de València. Gràcies a aquell resultat, aquesta agrupació d’electors alçada a pols per la ciutadania, va ser capaç de guanyar les eleccions al Partit Popular traslladant l’equilibri de forces cap al bloc progressista i governar l’Ajuntament de Foios amb dues regidories juntament amb Compromís (3) i PSOE (2).
Actualment, Micó exerceix les responsabilitats de Tinent d’Alcalde i Regidor en les matèries de Joventut, Igualtat i Dona de l’Ajuntament de Foios.

A més del mateix Micó com a candidat a l’alcaldia, la resta de la llista de Podem que concorrerà a les eleccions municipals del 26 de maig a Foios, està formada per dones i homes rellevants de la societat civil i del teixit associatiu del poble, que aspiren a obtindre un resultat que permeta continuar projectant polítiques que milloren la qualitat de vida de la ciutadania i protegir l’Ajuntament de Foios de l’ona d’intolerància i fanatisme que amenaça en fer retrocedir els avanços socials aconseguits aquests 4 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 × tres =

caixaontinyent
paterna
Informacion coronavirus