caixa popular

Alerta sanitària per clòtxines a la Comunitat Valenciana

39 persones es troben intoxicades pel consum de clòtxines en un hotel de Xàbia

Alerta sanitària per clòtxines a la Comunitat Valenciana
12/04/2018 -

Un total de 39 persones es troben intoxicades pel consum de clòtxines en un hotel de Xàbia. En concret, es tracta de clòtxines cuites de la marca Estrella Polar segons ha avançat Agència Espanyola de Consum, Seguretat Alimentària i Nutrició.

La Conselleria de Sanitat ha avançat que les 39 persones afectades per la intoxicació pel consum d’aquestes clòtxines evolucionen favorablement. No obstant això, no es descarten nous casos en els pròxims dies atés que s’ha distribuït per la Comunitat Valenciana i Navarra.

En aquests moments, està sent retirat dels establiments. Les dades del producte segons ha indicat l’agència, són “clòtxina mitjana petxina súper” de la marca Estrella Polar i el lot, el 010DOP-18. La data de consum preferent és 1/2020, i la de fabricació 19/01/18.

Com a mesura de precaució, es recomana als consumidors no consumir aquest lot en cas d’haver-lo adquirit. L’agència va detectar aquest dimecres una toxiinfecció, una malaltia provocada per un aliment contaminat, aquestes clòtxines, a causa de les toxines que fabriquen certs microorganismes.

https://twitter.com/GVAsanitat/status/984445671347539968

 

De les 39 persones afectades, solament dues requeriren atenció hospitalària i ambdues han sigut donades d’alta metgessa mentre la resta evolucionen favorablement. No obstant això, no es descarten més casos a la Comunitat a causa d’aquesta alerta sanitària per aquestes clòtxines en mal estat.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris