caixa popular

Protecció Civil i Emergències alerta per una baixada generalitzada de temperatures i gelades

Durant la nit, es preveuen temperatures inferiors a -5ºC en els altiplans i zones altes. A més, s’esperen nevades intenses en el nord peninsular, especialment a partir de demà, on la cota podria situar-se entre els 400 i 600 metres

Protecció Civil i Emergències alerta per una baixada generalitzada de temperatures i gelades
29/11/2017 -

La Direcció general de Protecció Civil i Emergències del Ministeri de l’Interior, d’acord amb les prediccions de l’Agència Estatal de Meteorologia (AEMET) alerta de l’entrada d’una massa freda d’aire àrtic que provocarà una baixada generalitzada de temperatures i afavorirà gelades en àmplies zones de la Península, així com nevades en el nord.

Durant la pròxima matinada, les temperatures podrien descendir per sota dels 5ºC en ambdós altiplans i zones altes de la meitat nord peninsular.

D’altra banda, s’espera que la creixent inestabilitat atmosfèrica provoque nevades en cotes relativament baixes, entre els 400 i 600 metres, en la Serralada Cantàbrica i Pirineus, especialment a partir de demà a la vesprada.

En el cas concret de la Comunitat Valenciana, durant el dia de hui s’han registrat precipitacions i una baixada generalitzada de temperatures. Així la màxima no ha superat els 12 graus en tot el dia i una mínima que caurà als 2 o 3 graus. Per als pròxims dies, la mínima no superarà els 2º graus i la màxima se situarà entorn dels 14º graus. De moment, hi ha previsió d’estabilitat amb cels assolellats durant aquesta mateixa setmana.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + setze =

viva gym canovas
exposicion caps tallats