caixa popular

Alemany parla d'un projecte il·lusionant

Alemany parla d'un projecte il·lusionant
29/06/2017 -

No hi ha lloc al dubte. El València està en procés de regeneració interna per a reconcentrar-se amb els seus senyals d’identitat. Liderant la cerca dels valors perduts es troba Mateu Alemany. Es presumeix com la figura clau per a donar una versió més professional a l’organigrama actual, que es va allunyar del que reclama un club de l’elit des que passara a estar sota el control de la família Lim.

Alemany ja va tenir un paper clau en la resurrecció del Mallorca a principis de segle i ara pretén fer alguna cosa semblant amb el València, que en menys de tres anys ha passat de lluitar per Europa a passejar per la zona mitjana de la taula. Al capdavant de la direcció esportiva des de març, la seua mà comença a notar-se. Alemany està darrere de la contractació del nou tècnic, Marcelino García Toral, al que pretén dotar-li d’un equip més competitiu que el d’anys anteriors. Hi ha moltes negociacions obertes però cap concretada perquè el conjunt ‘ché’ segueix sense fitxatges de cara a la campanya 2017/2018, en la qual les apostes online de bet365 albiren a un València acabant entre els 10 primers i no més amunt en la taula. En aquest punt, Alemany promet un planter que òmpliga de nou d’il·lusió a les graderies de Mestalla, massa despoblades últimament per eixe gradual distanciament dels jugadors i sobretot la directiva.

Demana paciència a l’afició

“Entenc que els nostres aficionats tenen ansietat per veure noves cares i concretar-se el projecte, però els demanaria que tinguen eixe punt de paciència perquè açò és llarg, queden dos mesos i poc”, va afirmar en una entrevista a l’agència EFE.

Si la situació sota control, serà qüestió de temps de veure com la nova plantilla, eixa que promet tant, vaja agafant forma. L”operació arribada’ no és l’única que sembla embossada des de la distància. Tampoc hi ha moltes novetats pel que fa a les eixides i el mateix Marcelino esperava més baixes de les quals s’han produït per aquestes dates. A diferència dels seus antecessors, compta amb veu i vot en el disseny del nou València i encara hi ha molts futbolistes en nòmina que li sobren. El càntabre es va posar el llistó alt en la seua presentació, però de moment el que té dista molt del que vulgues.

Desitja, abans de res, un planter més curt a l’actual per a poder així mirar amb altres ulls al filial. La pedrera del València sempre va ser fructífera, encara que la importància en el primer equip es reduïsca ara com ara a José Gayá i Carlos Soler. Sense anar més lluny el València Mestalla va estar a un pas d’ascendir a Segona Divisió i alguns dels integrants d’eixe equip faran la pretemporada amb els majors. I en eixe procés de reconvertir al València en un més lligat a la base es parla de recuperar a antics canteranos, com és el cas de Raúl Albiol. El València porta diversos estius intentant portar-li de tornada a casa i aquest podria ser el definitiu.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

set + quatre =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris