25n
25N
25N

"Aldaiers pel clima" arriba a Aldaia Ràdio

"Aldaiers pel clima" arriba a Aldaia Ràdio
05/05/2021 -

Aldaia Ràdio presenta “Aldaiers pel clima”, una proposta radiofònica emmarcada dins del projecte municipal «Aldaia pel Clima» el qual engloba totes les iniciatives en l’àmbit municipal destinades a la lluita contra el canvi climàtic i la conscienciació per cuidar el nostre entorn.

La nova incorporació a la graella d’Aldaia Ràdio pretén comprendre i analitzar, d’una manera propera, les dades i la situació actual del nostre entorn amb l’ajuda d’experts i professionals, nascuts o relacionats amb la nostra localitat.

En aquest sentit, l’alcalde d’Aldaia, Guillermo Luján, destaca que “la ferma aposta d’Aldaia en la lluita contra el canvi climàtic i el compromís amb el seu entorn, és una responsabilitat compartida que repercuteix en la qualitat de vida de tots els veïns i veïnes. Junts podem fer d’Aldaia cada dia un lloc millor per a viure”.

El primer convidat del nou programa és Eric Carmona, aldaier nascut el 1988, llicenciat en Ciències Ambientals, amb màster en Contaminació, doctorat en Química ambiental i treballant actualment a (Leipzig) Alemanya, en un dels principals centres d’investigació en medi ambient d’Europa. Carmona explica els avantatges dels nous tipus d’il·luminació i especialment del sistema LED instal·lat aquests dies a Aldaia: “La contaminació lumínica i els canvis que s’estan patint reclamen mesures urgents. Aldaia ha fet una molt bona mesura canviant tota la lluminària per altra molt més eficient però, especialment a nivell individual, podem fer molt més”.

“Aldaiers pel clima” s’estrena el pròxim dijous a les 15h en un format transmèdia i multiplataforma, és a dir, oferit en format audiovisual. Serà una estrena simultània a través d’Aldaia Ràdio (en la 89.4 de l’FM), a totes les xarxes socials d’Aldaia Ràdio i al canal de YouTube de l’Ajuntament d’Aldaia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − 9 =