25n
25N
25N

Aldaia suspén les seues festes majors 2020

Aldaia suspén les seues festes majors 2020
29/05/2020 -

El consistori d’Aldaia ha decidit suspendre les seues festes majors en aquest any 2020. Segons el propi ajuntament, “malgrat trobar-nos en procés de desescalada, hem de romandre alerta en tot moment per a evitar repunts en els contagis, la qual cosa suposaria retrocedir i tirar per terra tot el treball i l’esforç fins ara realitzats per tots els aldaier os i aldaieres”, ha assenyalat.

Per aqueixa raó, el govern local ha decidit suspendre les festes i transmetre de nou el suport a tots els professionals que es troben al capdavant de la lluita contra la covid19 i als afectats i familiars així com mostrar les condolences pels morts durant la pandèmia.

En aquest panorama, l’ajuntament considera que resulta “inviable plantejar la celebració dels diferents actes de les Festes Majors, ja que, per les seues pròpies característiques, no és possible que els mateixos es desenvolupen en plenes condicions de seguretat col·lectiva, sense córrer el perill d’afectar la salut dels veïns i veïnes”.

En una reunió prèvia amb els Clavaris del Crist 2020, ajuntament i clavaris van analitzar la difícil situació per a dur a terme les festes. Per aqueixa raó, han decidit “anunciar la suspensió dels actes compresos dins de les Festes Majors d’Aldaia 2020”. Per al consistori, “es tracta d’una decisió dolorosa i complicada que adoptem amb profunda tristesa, però estem convençuts que en aquests moments hem d’actuar amb responsabilitat, i vetlar per la salut de tots nosaltres, encara que a vegades això supose renúncies com la que abordem en aquest comunicat”. Tant els col·lectius com el propi Ajuntament comparteixen la decisió de suspendre tota la programació festiva del municipi.

El propi consistori assenyala que “llaura els aldaiers i aldaieres, les nostres festes són part de la nostra cultura i la nostra identitat com a poble. Cada any, treballem de manera conjunta per a gaudir d’un programa de festes que cada any és més potent”. El comunicat de l’Ajuntament conclou agraint “de tot cor l’esforç de totes les persones que formeu part de les associacions i col·lectius de la nostra localitat. La il·lusió i la determinació ens farà tornar amb més força. Ara, i amb el nostre esforç comú i solidaritat, podrem superar els efectes d’aquesta pandèmia”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 2 =