25n
25N
25N

Aldaia celebra la Setmana de la Mobilitat amb un concurs entre escolars per a guanyar una bicicleta

Aldaia celebra la Setmana de la Mobilitat amb un concurs entre escolars per a guanyar una bicicleta
18/09/2019 -

L’Ajuntament d’Aldaia posa en marxa un concurs de dibuix sota la temàtica “la bici dels meus somnis” en el qual els guanyadors rebran una bicicleta. Aquesta iniciativa que s’emmarca dins de les activitats programades en la Setmana de la Mobilitat, comptarà amb dues categories: infantil de 3 a 5 anys i júnior de 6 a 12 anys. Cada col·legi podrà guanyar fins a dues bicicletes, una per cada categoria.

Els escolars que vulguen presentar-se al concurs podran entregar els seus dibuixos entre els dies 23 i 30 de setembre sempre que aquests es realitzen amb bolígraf, llapis, retolador o pintures de colors. No seran vàlids aquells dibuixos que continguen purpurina, aquarel·les, temperes, rotring o tinta xinesa. La deliberació del jurat serà del 2 al 4 d’octubre.

A més del concurs, l’Ajuntament s’ha adherit a la marxa reivindicativa que tindrà lloc el dia 21 de setembre i que enguany comptarà la seua IV edició. Aquest acte està organitzat conjuntament entre els consistoris d’Alaquàs, Aldaia i Xirivella amb l’objectiu de reivindicar la creació d’un carril-bici en l’Avinguda del Cid que facilite la comunicació dels tres municipis amb la ciutat de València.

La comitiva, a la qual es convida a participar a tots els veïns i veïnes de les tres localitats, partirà, en el cas d’Aldaia, des de la plaça de la Constitució a les 11.00 hores. Una vegada reunits els participants dels tres pobles en el Camí Nou de Xirivella, la marxa es desplaçarà fins a la Ciutat Administrativa 9 d’Octubre de València, per ser est el punt de connexió d’aquests municipis amb la xarxa de carrils-bici de l’urbs.

D’altra banda, durant la jornada del dia 22 els veïns de la localitat podran viatjar en transport públic de manera gratuïta amb motiu del Dia sense Cotxes. Els bitllets es podran recollir a l’Ajuntament en horari de 9.00 a 14.00 hores i en el Centre Matilde Salvador de 9.00 a 14.00 hores i de 17.00 a 21.00 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 + 16 =