25n
25N
25N

Aldaia s'involucra amb la Diversitat Funcional

Aldaia celebra el Dia de les persones amb Diversitat Funcional amb la campanya ‘El més normal és ser diferent’

Aldaia s'involucra amb la Diversitat Funcional
03/12/2020 -

Tots els anys és emblemàtic a Aldaia commemorar la Jornada del 3 de desembre, Dia Internacional de les Persones amb Diversitat Funcional, amb actes festius que convoquen i visibilitzen aquesta realitat de la nostra societat, a vegades una miqueta invisible. Enguany per motius de la COVID-19 vivim aquesta destacada jornada sense actes oberts al públic, però amb la presentació d’una campanya i un vídeo molt especial realitzat amb tota la il·lusió.

I és que, en el municipi d’Aldaia, existeix des de fa molts anys un teixit associatiu que s’ha esforçat a treballar, cadascun des de la seua realitat i possibilitats, per la plena inclusió de les persones amb Diversitat Funcional. Així trobem col·lectius com ACYPSA, KbemTots, FEVADIS o Somriure Aldaia, que ofereixen els seus serveis i suport a través de múltiples activitats relacionades amb l’oci, la teràpia ocupacional, el respir de les famílies, l’orientació familiar, l’estimulació multisensorial i altres accions.

Totes elles treballen pel benestar i la dignificació de les persones, amb el suport de la Regidoria de Diversitat Funcional, des d’on es fomenta el treball en xarxa i la col·laboració entre associacions. ACYPSA presenta el seu vídeo per la visibilitat de tot un col·lectiu https://www.youtube.com/watch?v=i7y3wf34zdm&feature=emb_logo

D’aquesta manera, amb totes les activitats i el suport possible, s’intenta donar una visió positiva en la qual es determina que hi ha persones que realitzen algunes de les seues funcions de manera diferent a unes altres. Tots i totes, especialment en les Administracions públiques, estem anomenats, a afavorir la integració i la inclusió social de les persones amb diversitat funcional promovent accions per a poder aconseguir el màxim nivell de desenvolupament personal i d’integració en la vida social mitjançant la participació en activitats, una ocupació o un treball.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

setze − nou =