25n
25N
25N

Aldaia redueix en 2 milions d'euros el deute bancari en l'actual legislatura

Aldaia redueix en 2 milions d'euros el deute bancari en l'actual legislatura
24/01/2019 -

Segons les dades oficials facilitades per la Intervenció municipal, el deute bancari de l’Ajuntament d’Aldaia en finalitzar 2018 s’ha situat en els 7.265.457 euros, la qual cosa suposa una rebaixa de quasi 2.000.000 d’euros respecte a l’exercici de l’any 2014, en el qual el consistori aldaier acumulava més de 9 milions d’euros en préstecs amb entitats bancàries.

Des del govern municipal destaquen que una de les principals premisses que ha servit de guia respecte a la gestió econòmica municipal ha sigut la d'”ajustar els comptes municipals el màxim possible sense que això afecte la gestió del dia a dia”. En aquest sentit, aclareixen que “hem buscat un equilibri entre la reducció progressiva del deute bancari de l’ajuntament, i l’aposta per realitzar les inversions necessàries per a la cura i el manteniment de l’espai públic. La nostra premissa -afigen- és optimitzar els recursos econòmics i reduir deute mantenint alhora un nivell de gestió alt, gestionant i posant a Aldaia en Moviment en tots els àmbits”.

En aquest sentit, des del govern municipal afigen que durant aquesta legislatura “hem baixat el rebut de l’IBI un 12% de mitjana, la qual cosa repercuteix en tota la ciutadania, amb la voluntat que la millora de la gestió econòmica municipal també arribara en la mesura que siga possible a la butxaca dels veïns i veïnes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − 16 =

bombers
CCCC
Valencia activa