25n
25N
25N

L'Ajuntament d'Aldaia realitza 14.000 telefonades a les persones majors del municipi durant el confinament

A través de la iniciativa ‘Prop de la teua per telèfon’ l’Ajuntament ha contactat amb més de 2.300 veïns de més de 65 anys del municipi per a verificar si estan ben ateses, i en cas contrari conéixer quines són les seues necessitats i solucionar-les des dels Serveis Socials Municipals

L'Ajuntament d'Aldaia realitza 14.000 telefonades a les persones majors del municipi durant el confinament
27/05/2020 -

La declaració de l’estat d’alarma provocada per la pandèmia del Coronavirus, va portar al govern municipal d’Aldaia a redissenyar el servei ‘Prop del teu’ d’acompanyament a les persones majors, i que ja s’anava prestant des de l’any 2017, per a adaptar-lo a la nova situació. Així ho explica l’alcalde del municipi, Guillermo Luján, qui indica que “redistribuïm a personal de l’empresa pública, Aldaia Pròxima, perquè es posaren a la feina en aquesta tasca i poder així trucar per telèfon a les persones majors de la localitat i saber quin és el seu estat”.
Així, a través d’aquesta iniciativa, s’ha contactat amb més de 2.300 veïns majors de 65 anys, a raó de sis rondes de crides, la qual cosa llança un total de 14.000 crides des de l’inici de la crisi del Coronavirus, “una xifra que mostra la intensitat amb la qual el personal municipal ha treballat per a interessar-se per l’estat dels nostres majors”. Així doncs, en el moment en el qual s’ha detectat que algú tenia alguna necessitat bàsica pendent, s’ha derivat de manera immediata als serveis socials municipals per a solucionar-la, ja es tractés de qüestions alimentàries, farmacèutiques o d’una altra índole. L’objectiu era que cap persona major tingués cap manca bàsica sense resoldre. “A més, per a alguns casos de persones en una situació d’especial vulnerabilitat, s’ha posat en marxa un protocol d’especial seguiment, per a vetllar pel seu benestar”, expliquen des del departament de Serveis Socials Municipals.

En aquesta línia, la regidora de Benestar Social i Atenció a les Persones, Empar Folgado, explica que amb l’avanç del desconfinament i la superació de les diferents fases de l’estat d’alarma en les pròximes setmanes, el ‘Prop del teu per telèfon’ “s’anirà adaptant a les noves circumstàncies, situacions i necessitats de les persones majors, amb l’objectiu d’oferir sempre un servei òptim”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dotze − 3 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus