25n
25N
25N

Aldaia reactiva l'Ecoparc Mòbil

Del 4 al 6 de juny aquest servei estarà situat en la plaça d’Europa, mentre que de l’11 al 13 del mateix mes se situarà al barri del Crist

Aldaia reactiva l'Ecoparc Mòbil
22/05/2020 -

Amb l’entrada en la Fase 1 del desconfinament, l’Ajuntament d’Aldaia conjuntament amb l’Entitat Metropolitana per al Tractament de Residus (Emtre) reactiva l’ecoparc mòbil amb l’objectiu de facilitar el reciclatge de residus domèstics, i evitar així l’abandó de residus i andròmines en la via pública. Així, aquest servei torna a aquesta localitat de l’Horta entre el 4 i el 6 de juny, quan se situarà en la plaça d’Europa, al costat del Mercat Municipal. Posteriorment, les instal·lacions es traslladaran a la plaça de la Mancomunitat del barri del Crist de l’11 al 13 del mateix mes.

La finalitat d’aquest ecoparc mòbil és promoure la recollida selectiva de residus generats en les llars i que no tenen cabuda en els contenidors tradicionals com, per exemple, piles alcalines, piles de botó, aerosols, productes de neteja, radiografies, olis de cuina o motor o telèfons mòbils i carregadors.

La instal·lació itinerant admetrà tot el que el veïnat porte sempre que el residu s’haja produït a casa. En efecte, sí que serien admesos cartutxos d’impressora, però es rebutjarien, en canvi, cartutxos de tòner d’una impressora A3. Aquests últims procedents d’activitats industrials haurien de ser dipositats en l’ecoparc fix situat al carrer Aladrers en el Polígon Industrial del Bovalar d’Alaquàs, i que també ha tornat a la seua activitat habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dinou − set =

Informacion coronavirus