25n
25N
25N

Aldaia Ràdio presenta les noves emissions

Aldaia Ràdio presenta les noves emissions
11/02/2021 -

L’emissora municipal, Aldaia Ràdio, presenta les seues noves emissions de manera institucional amb un programa especial de benvinguda en la 89.4 de la FM.

D’aquesta manera, tots els i les portaveus i representants polítics a l’ajuntament d’Aldaia han estat convidats a participar per donar la seua acollida, i bons desitjos, a aquest reestrenat canal de comunicació de la nostra localitat.

Lluis Albert Granell, José Francis Sanchis, Carmen Jávega i Empar Folgado, han coincidit en felicitar els aldaiers i aldaieres per disposar ja d’un canal obert per a informar-se, participar, fomentar la cultura, sentir l’acompanyament…

Finalment, l’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, envia un missatge d’entusiasme i expressa que “Aldaia està d’enhorabona per recuperar un mitjà tan important com és la seua ràdio municipal”, i s’ha mostrat especialment “il·lusionat amb aquesta nova ferramenta per parlar exclusivament d’Aldaia”.

El programa s’emet aquest dijous 11 de febrer a les 18h i 22h, en la 89.4 de l’FM i en www.aldaiaradio.com, així com tornar a escoltar al podcast del web.

Aldaia Ràdio, la teua!

L’objectiu és que tots els habitants d’Aldaia puguen no sols escoltar, sinó també participar de fer ràdio a la seua localitat. Els aldaiers poden gaudir ja de resums informatius, programes de música i actualitat, realitzats des de casa o amb altres mitjans. Els programes presencials podran posar-se en marxa d’aquí a poc temps, com ha anunciat la regidora de l’àrea Laura Delgado, amb totes les mesures de seguretat, i s’anunciarà a les pròximes setmanes.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × un =