25n
25N
25N

Aldaia Ràdio estrena nou programa especial d’unitat front al COVID-19

Xarxes Vitals, primer capítol, entrevista una doctora, un malalt, una mare recent, artistes i esportistes d’Aldaia “per reforçar les relacions realment importants al nostre entorn i fer poble

Aldaia Ràdio estrena nou programa especial d’unitat front al COVID-19
30/04/2020 -

L’emissora municipal d’Aldaia, 89.4 de la FM, està programant una graella provisional i especial en temps de confinament amb un clar objectiu, acompanyar en la quarantena i ajudar a reforçar les xarxes socials més importants que la crisi sanitària del coronavirus està fent valdre.

Així, Xarxes Vitals, és un programa d’entrevistes a aldaiers i aldaieres destacades i d’alguna manera lligats a aquesta nova situació. La doctora Ferrandis, Javi Romero que s’està recuperant de la COVID-19, Begoña qui va donar a llum en plena crisi, Saray i Pascual cantants amb una boda cancel·lada o la nadadora d’elit Eva Coronado o Encarna, persona major que viu sola aquesta quarantena estrenen la nova proposta realitzada íntegrament des de casa. Tot a més amb tocs d’humor de la mà de Chus Lacort i el convidat especial Ximo Rovira.

El nou programa s’estrena aquest divendres, 1 de maig, a les 18 hores, amb reposició diumenge a les 12 hores, en la 89.4 de la Freqüència Modulada o per streaming en aldaia.es/radio.

Del segon capítol ja es pot avançar una infermera de l’UCI a l’Hospital General o els consells d’especialistes en psicologia entre d’altres.

Programació especial COVID-19

Aldaia Ràdio anava a estrenar la nova temporada amb programació pròpia el passat 16 de març, però donat l’estat d’alarma aquesta inauguració va quedar anul·lada, I ajornada fins nou avís. No obstant l’emissora municipal està realitzant un esforç per oferir acompanyament amb el programa musical ‘Hoy Puede Ser Un Gran Día’, que es renova setmanalment amb les peticions del veïnat I estudia noves idees per fer més suportable l’aïllament que recomana la situació sanitària.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 13 =