25n
25N
25N

Aldaia promociona el seu comerç local amb el sorteig de 80 targetes de 300 euros per a gastar a les botigues del municipi

L’Ajuntament d’Aldaia conjuntament amb l’Associació de Comerciants del municipi (ACODA) i MRW posen en marxa un pla de foment del comerç local amb el llançament d’una plataforma de compra per internet “marketplace” i el sorteig de 80 targetes de 300 euros cadascuna.

Aldaia promociona el seu comerç local amb el sorteig de 80 targetes de 300 euros per a gastar a les botigues del municipi
02/07/2020 -

Aldaia mou fitxa per a potenciar el seu comerç local després de la crisi del Coronavirus. D’aquesta manera, l’Ajuntament, ACODA i l’empresa MRW han unit esforços per a posar en marxa una plataforma de comerç digital ‘marketplace’ (mercat electrònic) que naix amb l’objectiu d’impulsar la venda directa en línia del xicotet comerç del municipi. Com a primera acció de promoció d’aquest nou sistema de venda en el municipi, naix la campanya “Comprar a Aldaia té premi”, presentada en un dels comerços participants, i a través de la qual se sortejaran 80 targetes de 300 euros cadascuna per a gastar en els comerços locals associats d’ACODA. Així, el president d’ACODA, Miguel Quiles, explica que “per cada compra que es realitze en els comerços locals que s’hagen adherit a aquesta campanya, s’obtindrà un tiquet per a participar en el sorteig d’aquestes targetes de 300 euros cadascuna, que es podran gastar posteriorment en els propis comerços associats”.

L’alcalde del municipi, Guillermo Luján, insisteix que “la crisi del Coronavirus ha accelerat els canvis en la manera de comprar al nostre país, i ara la via en línia és la que més està creixent, per això hem de crear sinergies i treballar units perquè el nostre comerç local se’n puge a eixa ona i puga competir dins d’aquest nou paradigma, la qual cosa seria una fantàstica notícia per a l’economia del nostre poble”.

Per part seua, des de MRW animen als comerciants “a sumar-se a aquesta campanya”, ja que “és una oportunitat molt eficaç de donar a conéixer els seus productes, i a la ciutadania “a registrar-se en la web www.compraldaia.com el nou portal marketplace on podran gaudir de totes les novetats i oportunitats que els brinden els comerços d’Aldaia, a més de validar els tiquets per a participar en el sorteig de les 80 targetes de 300 euros”.

El regidor de comerç del municipi, Santiago Ruiz, es mostra “optimista” respecte a aquest projecte de promoció dels comerços d’Aldaia “ja que el nostre teixit comercial sempre ha demostrat tindre iniciativa i ganes d’innovar, i en aquesta ocasió tenim per davant l’oportunitat d’adaptar-nos a les noves formes de compra i venda”.

Així, Guillermo Luján, alcalde del poble, apunta que “Caminem Junts és un format innovador que està tenint bon acolliment per part dels veïns i veïnes perquè aporta un bufe d’aire fresc i una alternativa de qualitat davant les restriccions que ens hem vist obligats a seguir per la pandèmia. La cultura és un emblema d’Aldaia, sens dubte”.

Per part seua, l’edil de Cultura, Empar Folgado, insisteix que “Aldaia és un municipi amb una tradició cultural molt potent, i precisament per això creiem que la cultura és la palanca ideal que ens pot ajudar a remuntar el vol”.

Així, durant tot el mes de juliol, aquesta localitat de l’Horta Sud acollirà més d’una quinzena d’activitats artístiques que tindran lloc en diverses localitzacions del municipi. El tir d’eixida el va donar Paco Sanchis el passat 1 de juliol en la plaça de la Constitució amb la percussió i el concert “Travessa Gastromusical”, que es tornarà a representar el divendres 3, però aquesta vegada en la plaça del País Valencià. Aquesta primera setmana de “Caminem Junts” culminarà el diumenge dia 5 en el templet de la plaça d’Europa amb l’actuació d’Emiliano Martín Pérez, professor i violí solista de la Simfònica.

Les dues agrupacions musicals de la localitat, la Va unir Musical d’Aldaia i la banda Simfònica d’Aldaia, posaran la nota de color amb totes dues rutes de percussió per diferents vies de la localitat. La Simfònica obrirà el recorregut el dimecres 8, mentre que la UMA tancarà el divendres 10.
El torn de l’Orfeó d’Aldaia arribarà el dissabte 18 i el diumenge 19, quan realitzaran l’enregistrament de la cèlebre obra “Carmina Burana” de Carl Orff en el TAMA, acompanyats per diversos col·laboradors.

Per part seua, la Coral Harmonia realitzarà un concert a l’Església de la Saletta el diumenge 26, amb un aforament que serà limitat.

L’Associació Cultural Andalusa també participarà en aquesta primera edició de “Caminem Junts” amb l’actuació del seu quadre de ball i cor “rociero”, guitarra i percussió en l’encreuament dels carrers Sant Vicent i Antonio Machado

El toc esportiu el posarà el grup de majors del Club de patinatge d’Aldaia, que realitzarà un recorregut des del CEIP Mariano Benlliure fins a la plaça de la Constitució, i el Club de Gimnàstica Rítmica, que actuarà en el templet de la plaça d’Europa el diumenge 19.
L’anotació gastronòmica vindrà de la mà de l’associació d’albaes d’Aldaia, que cantarà en diferents punts del poble mentre le persones majors gaudeixen d’un “tast” del típic “pimentó amb tonyina” aldaiero.

Caminem Junts amb l’art

De manera simultània i durant tot el mes, es realitzaran intervencions artístiques a l’aire lliure a càrrec dels artistes Xolaka, Olga Esteban, Guillem Romero, Andrea navarrés, José Manuel Cervera “Plati”, Daniel Camp i Miguel Ángel Sena, membres del Grup dels Arts d’Aldaia.

El punt final a aquesta edició de Caminem Junts arribarà el divendres 31 a les 20.30 hores en la plaça de la Constitució, on la soprano Saray García i el tenor Pascual Andreu, posaran el colofó a aquest extens programa d’activitats que ha nascut a conseqüència de la pandèmia de la COVID-19, però que compta des del principi amb un notable acolliment per part dels veïns i veïnes d’Aldaia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 − 8 =