25n
25N
25N

Aldaia posa en marxa el programa Jove Oportunitat

Joves de 16 i 21 anys rebran orientació i acompanyament per a reprendre de nou els estudis

Aldaia posa en marxa el programa Jove Oportunitat
10/05/2019 -

Aquest dimarts donava inici en el CC. Matilde Salvador d’Aldaia el programa de coaching i assessorament per a joves promogut per l’Institut Valencià de la Joventut (IVAJ).

Guillermo Luján, alcalde d’Aldaia al costat de Sergio Gómez, regidor de Joventut, han donat la benvinguda als joves de 16 i 21 anys, que formaran part de Jove Oportunitar-JOOP. Tant les autoritats municipals com el propi director de l’IVAJ, Jesús Martí, han animat als participants, els qui es troben en situació de desocupació i amb un nivell baix d’estudis, a aprofitar aquesta oportunitat, ja que seran orientats i assessorats per a reprendre els seus estudis o bé per a integrar-se en el mercat laboral.

“L’objectiu de JOOP és tindre l’oportunitat per a pensar què voleu fer amb el vostre futur, ja que no hi ha moltes vegades que puguem parar-nos a pensar això. El programa us ofereix les eines perquè conegueu l’ampli ventall d’oportunitats que us estan esperant” enunciava Martí.

La iniciativa, desenvolupada per la regidoria de Joventut, tindrà una durada de 6 mesos en les quals joves, a més de ser orientats tant en grup com de forma individual, visitaran més de 20 empreses, assistiran a cursos d’informàtica i realitzaran convivències amb participants del programa d’altres localitats. A més, tal com ha explicat el regidor de joventut “un dels objectius del programa és que se senten part del projecte del CC. Matilde Salvador i de totes les iniciatives de la localitat”, és per això que els joves formaran part activa de l’activitat social i cultural del municipi.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − 9 =

museo prehistoria
museo prehistoria