25n
25N
25N

Aldaia demana l'opinió als seus veïns amb enquestes online ràpides

Aldaia demana l'opinió als seus veïns amb enquestes online ràpides
26/06/2020 -

Acabat l’estat d’Alarma provocat per la pandèmia de la COVID-19, l’Ajuntament d’Aldaia ha llançat la primera enquesta d’opinió a la ciutadania. Una bateria de 13 qüestions plantejades per a conéixer l’opinió de les veïnes i veïns després de la gestió de les fases generades per una crisi sense precedents.

Així, l’alcalde de la localitat, Guillermo Luján, assegura que “encara que hem de mantenir la prudència, és moment de preguntar als nostres veïns què millorarien dels serveis públics municipals”.

L’enquesta, en línia- planteja diversos tipus de resposta i alguna resposta oberta. Ha sigut publicada en els mitjans municipals.

“El nostre objectiu és sempre poder millorar, coneixent les vivències de la ciutadania de primera mà en aquest cas. Per això, l’objectiu del nostre equip de govern és potenciar una comunicació més fluida a través de qüestions presentades des de la regidoria de Govern Obert”, com assegura la regidora de Participació, Laura Delgado.

Accedint a la pàgina web de l’ajuntament www.aldaia.es/portada, i a través d’un accés directe en portada, la localitat “podrà participar en l’avaluació i futures accions i decisions de la seua localitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

dos × 1 =

CCCC