25n
25N
25N

Aldaia manté el reforç de la neteja i desinfecció dels carrers de dilluns a diumenge

Des del govern municipal confirmen la decisió de mantindre aquest reforç “que es va adaptant a l’evolució de les fases de confinament”.

Aldaia manté el reforç de la neteja i desinfecció dels carrers de dilluns a diumenge
14/05/2020 -

“Aldaia mantindrà el dispositiu de reforç de neteja i desinfecció de la via pública del municipi encara que pròximament la nostra zona sanitària puga avançar a la Fase 1 de desconfinament”. Així ho explica l’alcalde del municipi, Guillermo Luján, qui a més apunta que “estem atents a l’evolució de la situació per a adaptar aquest servei i posar un especial èmfasi en les zones que puguen estar més concorregudes en els períodes de temps en els quals es permet passejar o fer esport a la ciutadania”.

En aquest sentit, Luján indica que “des del primer dia de l’estat d’alarma hem bolcat tots els nostres recursos a la desinfecció dels carrers, ja que ara mateix el principal és evitar l’aparició de possibles focus de contagi”, i insisteix que “cadascun de nosaltres, tots els veïns i veïnes d’Aldaia, hem d’actuar amb responsabilitat i complir les recomanacions de distanciament social que ens marquen les autoritats sanitàries, perquè tot l’esforç que estem fent done els seus fruits”.

Així mateix, des del consistori informen que ja han donat principi les actuacions preventives contra el mosquit tigre. “Volem avançar-nos a l’època de més calor, que és quan la població d’aquest insecte augmenta exponencialment, i en aquesta línia hem decidit començar ja a aplicar els diferents tractaments”, assenyalen fonts municipals, els qui matisen que “el mosquit tigre és un problema que compartim en moltes zones del Mediterrani, i desgraciadament els experts ens confirmen que hui dia encara no és possible acabar del tot amb la plaga, encara que sí que podem atenuar-la i minorar-la amb aquests tractaments”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 8 =