25n
Orgull
Orgull

Aldaia mantindrà després de la pandèmia el seu Fons de Rescat Local per a comerços

Aldaia mantindrà després de la pandèmia el seu Fons de Rescat Local per a comerços
27/07/2021 -

Aldaia donarà continuïtat al seu Fons de Rescat Local després de la pandèmia. Així ho ha anunciat l’alcalde d’aquesta població, Guillermo Luján, qui revela que «en vista de la bona acceptació que ha tingut aquesta innovadora iniciativa que vam posar en marxa per a pal·liar els efectes de la COVID en els comerços de poble, hem decidit iniciar els mecanismes perquè aquest Fons puga quedar-se ja com unes ajudes que es puguen oferir tots els anys, encara quan ja hàgem vençut al virus». En aquest sentit, en la primera convocatòria s’han concedit més del 80% de les sol·licituds.

De moment, fonts del consistori indiquen que “en vista del bon resultat obtingut en la primera fase del Fons de Rescat Local 2021 (FRL)”, han decidit potenciar aquesta iniciativa mitjançant l’obertura de la segona convocatòria a través de la qual es podran presentar noves sol·licituds fins al pròxim 30 d’octubre. En la mateixa línia, des de l’Ajuntament confirmen que s’implementarà una ampliació extraordinària del Fons de 200.000 euros que se sumaran a la dotació pressupostària inicial, aconseguint així els 400.000 euros durant l’exercici 2021.

Segons explica el regidor de Comerç, Santi Ruiz, es tracta d’una “ajuda progressiva”, ja que està concebuda per a “aportar més a qui més ho necessita”, a causa de les situacions generades en els establiments comercials del municipi a causa de la pandèmia. Una vegada presentada la documentació cada sol·licitud, un comité d’experts assessorats per un economista valora el contingut aportat i proposa la quantia a concedir a cada establiment comercial en funció del seu nivell de necessitat. Així, s’analitza cada cas de manera individual i es requereix la documentació econòmica necessària per a poder determinar la situació de cada establiment.

Per a l’alcalde, Guillermo Luján, “aquesta línia d’ajudes ha sigut una aposta innovadora d’Aldaia per a contrarestar els efectes de la pandèmia en la xicoteta economia local, i ara obrim la segona convocatòria per a poder ajudar encara a més establiments comercials que passen dificultats econòmiques”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 3 =