25n
25N
25N

Aldaia emet més de 500 certificats d'empadronament digitals en el primer trimestre de 2021

Aldaia emet més de 500 certificats d'empadronament digitals en el primer trimestre de 2021
20/04/2021 -

La seu electrònica de l’Ajuntament d’Aldaia ha registrat un total de 533 sol·licituds de certificats d’empadronament digitals en el període comprés entre l’1 de gener i el 9 d’abril de 2021.

Aquesta nova eina telemàtica, posada a la disposició de la ciutadania amb l’entrada del present any, ha permés agilitzar en gran manera l’expedició d’aquests certificats i ha ajudat a descongestionar les dependències municipals en una conjuntura social marcada per la Covid-19.

Segons paraules de Laura Delgado, regidora d’Oficina d’Informació Administrativa (OIA) i Govern Obert, “amb la situació actual, era una prioritat que un document tan fonamental com el certificat de padró, que és necessari per a pràcticament qualsevol gestió, es puga descarregar des de casa. És un gran avanç per als veïns i veïnes d’Aldaia poder fer aquestes gestions de manera telemàtica, i estem molt contents amb la resposta observada des de la seua implantació”.

Aquests 533 certificats d’empadronament digital se sumen a les 4.099 gestions realitzades de manera presencial per a registrar un total de 4.632 expedicions de certificats de padró per part de l’Ajuntament d’Aldaia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 9 =