25n
25N
25N

Aldaia crearà un ‘market place’ per a impulsar la venda online del xicotet comerç

Aldaia crearà un ‘market place’ per a impulsar la venda online del xicotet comerç
27/05/2020 -

L’Ajuntament d’Aldaia i l’associació de comerç local (ACODA) posen en marxa un conveni per a crear una plataforma de comerç digital ‘marketplace’ (mercat electrònic), “un portal de ‘ecommerce’ col·laboratiu i dinàmic que naix amb l’objectiu d’impulsar la venda directa online del xicotet comerç del municipi”, expliquen les parts implicades.
Com a activitat promocional d’aquest nou projecte de ‘marketplace’, en breus dates es posarà en marxa el sorteig de 80 bons per un valor de 300 euros cadascun entre les persones que realitzen les seues compres en el comerç local del municipi, i que serviran per a gastar en els propis establiments de la localitat. Així doncs, es destinarà un total de 24.000 euros sol en aquesta primera activitat de promoció dels comerços locals.

Segons explica l’alcalde, Guillermo Luján, “la pandèmia del Coronavirus ha accelerat el canvi de paradigma en el nostre sistema econòmic, i sobretot en la manera de comprar de tots nosaltres. Per això -indica Luján- , és necessari que el nostre teixit comercial duga a terme una revolució estructural que li permeta situar-se a l’avantguarda i competir, i per a això hem d’ajudar-los a pujar-se al carro de la venda online. Això -recorda l’alcalde- sens dubte, només serà possible sumant esforços, d’ací la importància que aquest projecte es materialitze conjuntament amb ACODA, ja que aquest col·lectiu encarna la idea d’arribar més lluny creen sinergies i sumant esforços”.

Per part seua, des d’ACODA plantegen que l’associació del comerç local d’Aldaia “està en disposició de liderar un procés de transformació del xicotet comerç de la localitat cap a la venda electrònica, el ‘ecommerce’, i comptem amb el suport d’un soci de prestigi per a abordar aquest salt a la venda a través dels mitjans digitals, com és MRW, una empresa de reconeguda solvència en el món de la logística, que en aquest cas ens aporta tot aqueix coneixement, a més del suport tecnològic en màrqueting agrupat, perquè aquest projecte cresca i ens done la possibilitat d’afrontar junts els reptes de present i de futur en els nostres negocis”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 7 =